Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

PAVIWOOD
Raó social: INSTAL·LACIONS PAVIWOOD, SLU
NIF: B17468901
Direcció: Polígon Industrial Sils s/n – 17410 – SILS – GIRONA
Telèfon: 9721682
Email: paviwood@paviwood.com
Reg Mercantil de Girona Tom 924 Llibre 0 Foli 216 Sercció 8 Full GI17290 Inscripció 1a en data 18-4-96

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.
El present lloc web té com a finalitat donar a conèixer i promocionar els productes i serveis oferts pel Responsable de la pàgina web, així com oferir mecanismes per a contactar en cas de dubtes o d’ampliar la informació ubicada al lloc web.
El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.paviwood.com

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre INSTAL·LACIONS PAVIWOOD, SLU PAVIWOOD i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb INSTAL. ·LACIONS PAVIWOOD, SLU PAVIWOOD o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’INSTAL·LACIONS PAVIWOOD, SLU PAVIWOOD i, per tant , queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit d’INSTAL·LACIONS PAVIWOOD, SLU PAVIWOOD.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
INSTAL·LACIONS PAVIWOOD, SLU PAVIWOOD es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

INSTAL·LACIONS PAVIWOOD, SLU PAVIWOOD no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat d’INSTAL·LACIONS PAVIWOOD, SLU PAVIWOOD. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web d’INSTAL·LACIONS PAVIWOOD, SLU PAVIWOOD té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

Obrir Xat
Podem ajudar-te?
Paviwood
Hola 👋
Parlem per Whatsap?